Zhvillimi Bujqësor dhe Mundësitë Rurale

Njoftime

Njoftim

Njoftohen të gjitha palët e interesuara se projekti i USAID-it / AGRO (Zhvillimi Bujqësor dhe Mundësit Rurale), gjat muajit Prill – Maj të vitit 2017 do të organizoi trajnim për inspektor/auditor të standardeve ndërkombëtare të siguris së ushqimit – GLOBALG.A.P. & HACCP. Shkrako: Njoftimin e plotë Shkrako: Aplikacionin për trajnim